Onze digitale tools helpen jou
de kracht van data en AI praktisch toe te passen

Jouw data

We verzamelen jouw data om een diepgaande context te creëren vanuit diverse perspectieven en deze te integreren tot een stevig datafundament. Dit fundament dient niet alleen als basis voor dashboards, maar ook voor AI-toepassingen en het ondersteunen van besluitvorming in dagelijkse processen. Zo zorgen we ervoor dat jouw data niet alleen wordt opgeslagen, maar daadwerkelijk wordt ingezet.

Betere besluitvorming

Onze aanpak integreert menselijke expertise en machinale analyses om organisaties te voorzien van bruikbare aanbevelingen op basis van medewerkerservaring en data. Door input van medewerkers kan het model leren, wat vertrouwen opbouwt en samenwerking bevordert. We bieden specifieke, tijdige informatie voor diverse beslissingen, waardoor de juiste keuzes op het juiste moment worden gemaakt.

Onze aanpak voor jouw unieke behoeften

Wij creëren op maat gemaakte oplossingen die zorgen
voor maximale impact in 3 stappen:

1

Begrip van bedrijfsprobleem

We benaderen het probleem holistisch, met aandacht voor zowel de data als de medewerker, hun dagelijkse taken en ervaringen. We toetsen hypotheses en analyseren wat de data ons vertelt.

2

Ontwikkeling van digitale oplossing

We werken nauw samen met medewerkers om praktische oplossingen (dashboards, AI modellen of digitale assistenten) te ontwikkelen die naadloos aansluiten bij hun dagelijke werkzaamheden.

3

Integratie & adoptie

Onze oplossingen worden geintegreerd in jouw IT-infrastructuur. We beheren veranderingen effectief door te denken vanuit het perspectief van de medewerker en door ons snel en persoonlijk realisatievermogen. Het adoptieproces wordt begeleid door ons team om een soepele overgang naar datagedreven werken te waarborgen.

Het benutten van de kracht van kunstmatige intelligentie gaat niet over het vervangen van mensen; het gaat erom menselijke intelligentie te versterken om ongekende niveaus van productiviteit en creativiteit te ontsluiten.

Sjors Peerdeman – Data Scientist

Verbeter efficiëntie

Optimaliseer processen en voorzie medewerkers met krachtige, werkondersteunende middelen om sneller impact te maken op de juiste plaats.

Behaal resultaten

Stel de juiste prioriteiten en neem geïnformeerde beslissingen dankzij verbeterde inzichten in operaties, klanten en markttrends.

Verhoog werknemerstevredenheid

Geef medewerkers de regie over hun dagelijkse taken met op maat gemaakte tools en maak hun werk zo boeiend en plezierig mogelijk gedurende hun hele loopbaan

Bekijk onze recente projecten

Klantvraag

‘It’s time to take control of fruit development!’

Make better operational decisions which lead to reduction in waste, improved customer satisfaction, improved yield and a more efficient operation.

Klantvraag

‘Hoe overbruggen we de schaarste van ervaren personeel?’

Bij Experience Data hebben we veel domeinkennis in het ontwikkelen van assistentie voor grote verzekeraars.

Klantvraag

‘Hoe gaan we slim om met complexe schadeclaims?’

Op risico gebaseerde ondersteuning voor optimaal gebruik van aanwezige kennis en ervaring​

Klantvraag

‘Kunnen we voorspellen wanneer branden zullen plaatsvinden?’

Ontdek hoe we branden voorspellen voor een grote verzekeraar met behulp van IoT sensoren.

Klaar voor jouw data gedreven toekomst ?

Aarzel niet om contact op te nemen, wij denken graag mee over de beste oplossing

Elke dag opnieuw staat ons team enthousiaste data scientists klaar om jouw data problemen op te lossen, ongeacht hoe complex deze ook zijn.

Thijs de Haas – COO