Onervaren personeel

Samenvatting

In de verzekeringswereld is data het kompas dat ons vooruit helpt. Door proactief gebruik te maken van de inzichten die voortkomen uit data en de ervaringen van personeel, kunnen strategieën op maat worden ontwikkeld om claims te voorkomen, activiteiten te optimaliseren en polishouders beter te beschermen. Omarm een datagestuurde aanpak en zet koers naar een toekomst waarin vooruitziendheid het tempo bepaalt voor uitmuntende verzekeringen.

Huidige uitdagingen

Verzekeringsmaatschappijen worden geconfronteerd met uitdagingen zoals een tekort aan ervaren personeel, zorgen over duurzaamheid en een toename van het aantal claims. Onze expertise op het gebied van gegevensoplossingen helpt kenniskloven te overbruggen, strategieën voor schadepreventie te verbeteren en prioriteit te geven aan duurzaamheid. We ontwerpen proactieve verzekeringsoplossingen en risicomanagementstrategieën op basis van gegevens, waardoor het verwerken van claims eenvoudiger wordt en de klanttevredenheid toeneemt.

Hoe wij helpen

Als schadebehandelingsspecialisten zien we uitdagingen als kansen. Onze aanpak van schadepreventie is een voortdurende evolutie, aangedreven door de schat aan gegevens die we verzamelen. Bij Experience Data doorbreken we barrières door afdelingsoverschrijdende tools te creëren, samenwerking te bevorderen en te zorgen voor een collectieve inspanning voor effectieve schadepreventie. Wij begrijpen het belang van aanpassingsvermogen en bieden volledig aanpasbare oplossingen op maat van uw unieke behoeften. Met onze innovatieve en flexibele aanpak wordt schadepreventie een beweeglijk en dynamisch proces dat uw visie en prioriteiten weerspiegelt.

Volgens onze klanten:

“Data-analyse en data science zijn onderdeel van ons dagelijks werk. Het combineren van onze eigen kennis met Experience Data’s expertise en pragmatische aanpak in het structureren en combineren van data, leidt al snel tot diepere inzichten en toepasbare oplossingen.”
Jan Orthmann – Manager Pricing & Underwriting bij Nationale Nederlanden

Kop

Klaar voor jouw data gedreven toekomst ?

Elke dag opnieuw staat ons team enthousiaste data nerds klaar om jouw data problemen op te lossen, ongeacht hoe complex deze ook zijn.

Thijs de Haas – COO