Duurzame inzetbaarheid en verzuim

Vergroot de duurzame inzetbaarheid en voorkom verzuim met MADI AI

De personeelstekorten groeien en daardoor staat iedereen onder steeds meer (werk)druk. Met als gevolg meer uitval van goede mensen. Des te meer reden om in te zetten op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Helaas is dat niet zo gemakkelijk, want dit heeft met enorm veel factoren te maken en die zijn is niet meestal niet direct voor handen. Daarnaast ontbreekt het vaak aan tijd en de juiste contextuele informatie om een potentiële verzuim situatie goed te kunnen doorgronden.

Hoe behulpzaam zou het zijn als jij als leidinggevende al in het gesprek de juiste vragen en acties of interventies kunt voorstellen? Of direct al een indicatie hebt van de verzuimduur zodat je anders kan plannen?

 

 

Experience Data heeft daarom de slimme AI gedreven tool ontwikkeld genaamd MADI (Medewerker Assistent Duurzame Inzetbaarheid). Een AI gedreven software systeem waarmee jij als leidinggevende in significant minder tijd verzuim en uitval slimmer kunt managen en uiteindelijk beter kunt voorkomen. MADI zorgt dat je de juiste werkgerelateerde informatie op het juiste moment in één duidelijk overzicht voor handen hebt. De slimme Ai software legt verbanden en herkent vroegtijdig patronen die kunnen leiden tot uitval.

Voordelen van slimme assistentie voor de leidinggevende

  1. Direct alle werkgerelateerde informatie op één plek beschikbaar
  2. Signaleer geautomatiseerd risico patronen 
  3. Begeleid en ondersteun verzuim in iedere stap
  4. Plan effectiever door indicatie verzuimduur

In veel gevallen kunnen wij als mens deze patronen nauwelijks herkennen, helemaal niet wanneer ze zo subtiel zijn. Een slim software systeem kan dat veel beter. Door het vroegtijdig signaleren kan jij als leidinggevende eerder actie ondernemen richting jouw medewerker en heb je meer tijd voor het begeleiden van het verzuim. Wanneer verzuim toch plaatsvindt kan je dit slimmer plannen doordat je een goede indicatie hebt van de verzuimduur.

 

MADI AI geeft vroegtijdig suggesties wat voor acties of interventies je kunt uitvoeren op basis van werkgerelateerde data

 

MADI AI is op deze wereld gebracht om het welzijn van jouw medewerkers te verbeteren. Door jou slim te assisteren in jouw dagelijkse werkzaamheden kan je in tijden van groeiende personeelstekorten en werkdruk toch jouw werk goed blijven uitoefenen.

Plan nu een kennismaking met MADI AI en ontdek wat zij voor jouw organisatie kan doen.


Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

1 Reactie