Verandering is
altijd uniek

Experience Data ondersteunt klanten met projecten in diverse sectoren, met specifieke nadruk op de zorg, verzekeraars, agro en IoT. Gezamelijk streven we naar oplossingen die een positieve impact realiseren voor zowel de organisatie als onze samenleving.

Wij geloven sterk in de cruciale rol van ervaring, zowel onze sector-specifieke ervaring als de ervaring van de medewerkers bij onze klanten.

Duurzame inzetbaarheid

Een uitdagende & duurzame loopbaan voor werknemers

Probleem

Sectoren die afhankelijk zijn van menselijk kapitaal staan voor aanzienlijke uitdagingen, variërend van personeelstekorten en een toenemende vraag, tot hoog ziekteverzuim en stijgende kosten.

Visie

Experience Data leidt de weg naar een gezonde toekomst, waar werkgevers optimaal ondersteund worden door digitale oplossingen om duurzame inzetbaarheid te garanderen.

Projecten

Verzuimassistentie

Bij Experience Data gebruiken we grote hoeveelheden data om van uw activiteiten te leren en oplossingen voor verzuim te vinden en voor te stellen.

Verzekeraars

De gecombineerde kracht van ervaring & collectief geheugen

Probleem

De grootste uitdaging voor verzekeraars ligt in het effectief bundelen van alle aanwezige ervaring en kennis om risico’s en complexe claims efficient te verwerken.

Visie

Wij brengen de juiste data samen en bieden die aan op het juiste moment om operationele beslissingen op een optimale en moderne manier te kunnen maken.

Projecten

Onervaren personeel

Bij Experience Data hebben we veel domeinkennis in het ontwikkelen van assistentie voor grote verzekeraars.

Complexe claims

Op risico gebaseerde ondersteuning voor optimaal gebruik van aanwezige kennis en ervaring​

Risicopreventie

Ontdek hoe we branden voorspellen voor een grote verzekeraar met behulp van IoT sensoren.

IoT (sensordata)

Van signaal naar actie

Probleem

Hoewel grote hoeveelheden sensorgegevens waardevolle informatie bevatten, vormt het interpreteren ervan, het implementeren van systemen en het omzetten van sensorinput vaak een uitdaging.

Visie

Wij helpen in het omzetten van sensorinput naar waardevolle producten en in het ondersteunen van mensen in hun dagelijkse werk door gebruik te maken van sensordata.

Projecten

Risicopreventie

Ontdek hoe we branden voorspellen voor een grote verzekeraar met behulp van IoT sensoren.

Logistieke efficiëntie

Experience Data kan goed omgaan met planningsproblemen en ervoor zorgen dat uw resources op de meest efficiënte manier worden gebruikt.

Agro

Controle over de ontwikkeling van fruit

Probleem

Fruit ontwikkelt zich elke dag. Net als vraag en aanbod dag op dag verandert. Deze complexiteit wordt behandeld door medewerkers waarvoor ze onvoldoende tijd en inzicht hebben ondanks beschikbare gegevens.

Visie

Experience Data levert geïntegreerde feiten over kwaliteit en rijpheid, zodat jij meer controle en inzichten krijgt over jouw fruit en operaties.

Bekijk onze cases op experiencefruitquality.nl

Klaar voor jouw data gedreven toekomst ?

Aarzel niet om contact op te nemen, wij denken graag mee over de beste oplossing

Elke dag opnieuw staat ons team enthousiaste data scientists klaar om jouw data problemen op te lossen, ongeacht hoe complex deze ook zijn.

Thijs de Haas – COO